Vendet popullore
Krahaso motit

Lignano — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.9°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 18.8°C Korrik. Temperatura minimale mesatare ditore — 6.9°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 2.3°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 25.7°C fiks Korrik. Temperatura mesatare minimale uji — 9.1°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 123.2 mm Ajo u regjistrua Shtator. Reshjet minimale — 43.5 mm Ajo u regjistrua Dhjetor.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!