Vendet popullore
Krahaso motit

Poděbrady — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 24.5°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 15°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 0.5°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -2.2°C në janar.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 70.1 mm Ajo u regjistrua Maj. Reshjet minimale — 25.7 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!