Vendet popullore

Abkhazia — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Abkhazia
temperatura e ujit Abkhazia (muajin aktual)
Sukhumi 20.8 °C
Ochamchira 20.8 °C
Gudauta 20.8 °C
New Athos 20.8 °C
Gagra 20.7 °C
Pitsunda 20.7 °C
Tsandryphsh 20.6 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!