Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Podgoroditsa — hawa Mei, suhu cai

22.7°C Suhu daytime 9.8°C Suhu peuting 23 Cerah poé 14.1-15.1 Sun (jam) 5 Poé hujan 59.1 mm Présipitasi 19.4°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 31°C — 18 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 19.5°C — 29 Mei 2018.
Suhu poean minimum 11.7°C — 25 Mei 2013.
Suhu peuting minimum 0°C — 27 Mei 2013.
suhu cai
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Cai warmest 23.9 °C — 30 Mei 2018. Cai coldest 15.9 °C — 1 Mei 2017.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 150.5 mm — Nov. Présipitasi minimum 17.3 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 9.3 km / h — Feb. Laju angin minimum 7.3 km / h — Jun.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 13.8 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 6.3 h. — Jan.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!