Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Podgoroditsa — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 32.1°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 15.9°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 6.4°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -0.6°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.6°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 137.2 mm It kacatet dina Januari. Présipitasi minimum — 17.3 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!