Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

San Carlos de Bariloche — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 21.8°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 7.7°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 3°C Juli. Rata hawa peuting minimum — -1.9°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 15.6°C tetep Pebruari. Rata hawa minimum cai — 7.8°C tetep September.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 68.2 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 14.3 mm It kacatet dina Januari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!