Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Cordoba — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.2°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 19.3°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 15.5°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 7.9°C Juli.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 85.3 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 3.1 mm It kacatet Juli.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!