Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Cordoba — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.3°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 18.6°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 15.1°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 7.5°C Juli.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 93.9 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 2 mm It kacatet Juli.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!