Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Buenos Aires — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.2°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 21.3°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 14.6°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 9.2°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.2°C tetep dina Januari. Rata hawa minimum cai — 13°C tetep Juli.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 103.3 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 33 mm It kacatet Juni.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!