Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Buenos Aires — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.5°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 20.6°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 14°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 8.5°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26°C tetep dina Januari. Rata hawa minimum cai — 13°C tetep Juli.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 114.1 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 35.3 mm It kacatet Juni.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!