Популарни земји

Соединетите Американски Држави — времето Април, температура на водата

Времето во градовите
Градот Ден Ноќ Облак Дождови Врнежи Море Сонцето
Hilo 24.1 °C 20.1 °C 8 дена 4 дена 72.3 мм 24.7 °C 9 h.
Kahului 26.8 °C 22.6 °C 6 дена 1 ден 21 мм 24.5 °C 9.9 h.
Kailua Kona 26.9 °C 22.9 °C 8 дена 2 дена 48.9 мм 25.3 °C 9.9 h.
Јелоустоун 2 °C -5.8 °C 9 дена 3 дена 80.1 мм 0 °C 6.1 h.
Јосемити 6.4 °C -1.3 °C 7 дена 2 дена 80.2 мм 6.9 °C 8.7 h.
Њу Орлеанс 24.3 °C 18.4 °C 10 дена 4 дена 74.5 мм 21.5 °C 7.6 h.
Њујорк 14.2 °C 8.6 °C 8 дена 5 дена 72.5 мм 8.3 °C 7.3 h.
Џексонвил 25.6 °C 18.3 °C 9 дена 5 дена 66.9 мм 20.3 °C 8.3 h.
Американски 28.2 °C 21.9 °C 9 дена 2 дена 34.1 мм 25.9 °C 8.4 h.
Атланта 21.1 °C 14.6 °C 7 дена 5 дена 65.2 мм 0 °C 7.8 h.
Атлантик Сити 12.9 °C 8.6 °C 7 дена 4 дена 66.5 мм 8.8 °C 7.5 h.
Беверли Хилс 21.4 °C 14.3 °C 4 дена 1 ден 6 мм 14.9 °C 10.7 h.
Бостон 11.5 °C 6.4 °C 7 дена 6 дена 80.6 мм 6.2 °C 7.1 h.
Вашингтон 17.1 °C 10.7 °C 8 дена 5 дена 80.7 мм 12.2 °C 7.6 h.
Големиот Кањон 16 °C 6.3 °C 5 дена 2 дена 27.2 мм 0 °C 10.6 h.
Далас 22.4 °C 16.8 °C 7 дена 5 дена 65.4 мм 0 °C 7.4 h.
Денвер 14.5 °C 4.5 °C 7 дена 3 дена 39.1 мм 0 °C 9.5 h.
Долината на смртта 27.7 °C 14.6 °C 1 ден 0 дена 3.1 мм 0 °C 11.6 h.
Ки Вест 26.5 °C 24 °C 8 дена 3 дена 40 мм 25.7 °C 8.7 h.
Колорадо 6.8 °C -3.8 °C 8 дена 3 дена 64.2 мм 0 °C 8.7 h.
Лас Вегас 23.6 °C 15.1 °C 3 дена 0 дена 3.8 мм 0 °C 11.3 h.
Лос Анџелес 21.9 °C 14.7 °C 4 дена 1 ден 5.4 мм 15.1 °C 10.8 h.
Мајами 28 °C 22.7 °C 12 дена 4 дена 58.1 мм 25.8 °C 8.2 h.
Мајами Бич 27 °C 23.1 °C 9 дена 3 дена 52.9 мм 25.9 °C 8.3 h.
Малибу 21.1 °C 12.9 °C 4 дена 0 дена 7 мм 14.8 °C 10.6 h.
Мауи 23.9 °C 20.3 °C 10 дена 5 дена 134.1 мм 24.4 °C 7.8 h.
Орландо 27.2 °C 19.6 °C 11 дена 7 дена 77.5 мм 22.3 °C 7.9 h.
Понсе 28.5 °C 22.1 °C 15 дена 5 дена 80 мм 27.2 °C 7.4 h.
Сакраменто 20.6 °C 10.5 °C 6 дена 3 дена 32.1 мм 0 °C 9.3 h.
Сан Диего 19.7 °C 13.9 °C 5 дена 1 ден 8.8 мм 16.3 °C 9.7 h.
Сан Франциско 14.9 °C 10.6 °C 7 дена 2 дена 29.2 мм 13.2 °C 8.9 h.
Сан Хозе 19.2 °C 9.4 °C 6 дена 2 дена 19.9 мм 13.1 °C 9.5 h.
Санта Моника 19.8 °C 14.1 °C 5 дена 1 ден 6.1 мм 14.9 °C 10.4 h.
Сарасота 26.4 °C 20.1 °C 10 дена 3 дена 46.3 мм 23.6 °C 8.7 h.
Сиетл 13.4 °C 7.4 °C 9 дена 7 дена 69.1 мм 0 °C 5.9 h.
Тампа 27 °C 20.1 °C 11 дена 3 дена 50.5 мм 24 °C 8.7 h.
Хјустон 24.9 °C 18.7 °C 8 дена 5 дена 71.4 мм 21.7 °C 7.1 h.
Хаваи 26.2 °C 23.1 °C 9 дена 2 дена 27.6 мм 24.7 °C 8.9 h.
Холивуд 22.2 °C 13.5 °C 3 дена 1 ден 6 мм 14.9 °C 11 h.
Хонолулу 26.2 °C 23 °C 8 дена 2 дена 28.9 мм 24.8 °C 8.9 h.
Чикаго 10.4 °C 6.1 °C 8 дена 6 дена 81.7 мм 4.5 °C 6.6 h.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!