Популарни земји

Тајланд — времето по месец, температура на водата

Градови, Тајланд
температура на водата Тајланд (тековниот месец)
Trat 29.8 °C
Rayong 29.7 °C
Ko Мак 29.7 °C
Ko Ваи 29.7 °C
Кох Чанг 29.7 °C
Самет 29.7 °C
Hat Yai 29.7 °C
Кох Kood 29.7 °C
Ko Ли Pe 29.6 °C
Jomtien 29.5 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!