Популарни земји

Германија — времето по месец, температура на водата

Градови, Германија
температура на водата Германија (тековниот месец)
Бремен 18.9 °C
Lubeck 18.6 °C
Хамбург 18.4 °C
Кил 18.2 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!