Популарни земји

Малезија — времето по месец, температура на водата

Градови, Малезија
температура на водата Малезија (тековниот месец)
Лангкави 30.2 °C
Пенанг 30.2 °C
Џорџ Таун 30.2 °C
Бату Feringgi 30.2 °C
Buntulu 30.1 °C
Кучинг 30 °C
Малака 29.9 °C
Кота Кинабалу 29.9 °C
Redang 29.8 °C
Pangkor 29.8 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!