Популарни земји

Соединетите Американски Држави — времето по месец, температура на водата

Градови, Соединетите Американски Држави
температура на водата Соединетите Американски Држави (тековниот месец)
Американски 29.3 °C
Њу Орлеанс 28.9 °C
Хјустон 28.9 °C
Ки Вест 28.8 °C
Тампа 28.8 °C
Сарасота 28.7 °C
Мајами 28.6 °C
Мајами Бич 28.5 °C
Понсе 28.3 °C
Џексонвил 26.9 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!