Популарни земји

Кина — времето по месец, температура на водата

Градови, Кина
температура на водата Кина (тековниот месец)
Sanya 23.3 °C
Dadunhai 23.3 °C
Yalong Заливот 23.1 °C
Хаинан 20.7 °C
Haikou 19.4 °C
Тајпеј 18.4 °C
Хонг Конг 18.2 °C
Beihai 17.9 °C
Макао 17.9 °C
Zhuhai 17.8 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!