Популарни земји

Сингапур — времето по месец, температура на водата

Градови, Сингапур
температура на водата Сингапур (тековниот месец)
Sentosa 30.1 °C
Сингапур 30 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!