Популарни земји

Украина — времето по месец, температура на водата

Градови, Украина
температура на водата Украина (тековниот месец)
Strelkovoe 25.8 °C
Genichesk 25.7 °C
Kirillovka 25.4 °C
Novoazovsk 25.3 °C
Novokonstantinovka 25.3 °C
Primorsk 25.3 °C
Lunacharsk 25.2 °C
Novopetrovka 25.2 °C
Melekino 25.2 °C
Berdyansk 25.2 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!