Популарни земји

Maldive Острови — времето по месец, температура на водата

Градови, Maldive Острови
температура на водата Maldive Острови (тековниот месец)
Addu Atoll 29.5 °C
Seenu Атол 29.5 °C
Meemu Атол 29.3 °C
Faafu Атол 29.3 °C
Dhaalu Атол 29.2 °C
Ари Атол 29.2 °C
Maafushi 29.1 °C
Машки Атол 29.1 °C
БАА Атол 28.9 °C
Raa Атол 28.8 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!