Популарни земји

Соединетите Американски Држави — времето во јануари, температура на водата

Времето во градовите
Градот Ден Ноќ Облак Дождови Врнежи Море Сонцето
Hilo 23.9 °C 19.3 °C 6 дена 2 дена 32.7 мм 24.5 °C 8.9 h.
Kahului 25.3 °C 21.7 °C 7 дена 1 ден 11.1 мм 24.5 °C 9 h.
Kailua Kona 25.6 °C 21.2 °C 2 дена 0 дена 12.7 мм 25.1 °C 10 h.
Јелоустоун -6.8 °C -13.4 °C 7 дена 0 дена 65.2 мм 0 °C 3.7 h.
Јосемити 2.2 °C -3.8 °C 5 дена 0 дена 160.2 мм 3.6 °C 6.5 h.
Њу Орлеанс 14.7 °C 10.1 °C 7 дена 4 дена 54 мм 15.1 °C 5.9 h.
Њујорк 1.7 °C -1.8 °C 7 дена 3 дена 77.9 мм 5 °C 5.3 h.
Џексонвил 16.3 °C 10.9 °C 9 дена 4 дена 52.5 мм 16 °C 6.3 h.
Американски 23.1 °C 17.4 °C 12 дена 3 дена 40 мм 22.1 °C 6.2 h.
Атланта 8.4 °C 3.9 °C 6 дена 3 дена 66.1 мм 0 °C 5.9 h.
Атлантик Сити 3.4 °C 0.3 °C 6 дена 4 дена 75.7 мм 5.3 °C 5.6 h.
Беверли Хилс 18.3 °C 11 °C 4 дена 3 дена 50.3 мм 15.1 °C 7.6 h.
Бостон 0.1 °C -3.1 °C 7 дена 3 дена 88.2 мм 5.2 °C 5.3 h.
Вашингтон 3.8 °C -0.1 °C 7 дена 4 дена 51.8 мм 3.6 °C 5.6 h.
Големиот Кањон 5.4 °C -1.5 °C 5 дена 2 дена 40.7 мм 0 °C 7.3 h.
Далас 10.3 °C 6 °C 6 дена 3 дена 55.9 мм 0 °C 6.8 h.
Денвер 4.4 °C -4.1 °C 6 дена 0 дена 19.8 мм 0 °C 7.7 h.
Долината на смртта 14.3 °C 4.5 °C 4 дена 1 ден 8.5 мм 0 °C 8.3 h.
Ки Вест 22.8 °C 20.3 °C 12 дена 3 дена 40 мм 23 °C 6.3 h.
Колорадо -3 °C -12.7 °C 8 дена 0 дена 63.1 мм 0 °C 6 h.
Лас Вегас 12 °C 5 °C 4 дена 1 ден 9.4 мм 0 °C 8.2 h.
Лос Анџелес 18.5 °C 11.3 °C 4 дена 3 дена 54.3 мм 15.1 °C 7.7 h.
Мајами 23.2 °C 18.2 °C 11 дена 3 дена 54.3 мм 24.1 °C 6.1 h.
Мајами Бич 22.8 °C 19.1 °C 12 дена 3 дена 50.8 мм 24.3 °C 6.1 h.
Малибу 17.6 °C 9.9 °C 4 дена 3 дена 71.9 мм 15.1 °C 7.7 h.
Мауи 22.9 °C 19.5 °C 9 дена 3 дена 41.3 мм 24.5 °C 7.5 h.
Орландо 19.4 °C 13.4 °C 10 дена 3 дена 48.9 мм 19.5 °C 6 h.
Понсе 27.5 °C 21.1 °C 14 дена 3 дена 52.5 мм 26.9 °C 7.4 h.
Сакраменто 12.7 °C 6.4 °C 6 дена 4 дена 64.9 мм 0 °C 6 h.
Сан Диего 17.8 °C 11.1 °C 4 дена 2 дена 28.3 мм 15.2 °C 7.4 h.
Сан Франциско 12.9 °C 9.6 °C 5 дена 5 дена 69.4 мм 11.2 °C 6.2 h.
Сан Хозе 14.2 °C 7.5 °C 5 дена 4 дена 65.9 мм 11.6 °C 6.4 h.
Санта Моника 17.8 °C 11.3 °C 4 дена 3 дена 52.6 мм 15.1 °C 7.6 h.
Сарасота 19.6 °C 14.3 °C 8 дена 3 дена 44 мм 18.5 °C 6.6 h.
Сиетл 7 °C 3.6 °C 5 дена 7 дена 82.7 мм 0 °C 3.7 h.
Тампа 19.1 °C 13.6 °C 9 дена 3 дена 48.4 мм 18 °C 6.5 h.
Хјустон 14.5 °C 9.9 °C 6 дена 4 дена 70.3 мм 14.5 °C 5.5 h.
Хаваи 25.1 °C 22.3 °C 9 дена 1 ден 20.3 мм 24.5 °C 8.1 h.
Холивуд 17.7 °C 9.8 °C 5 дена 3 дена 58 мм 15.1 °C 7.6 h.
Хонолулу 25.1 °C 22.2 °C 8 дена 1 ден 22.4 мм 24.6 °C 8.1 h.
Чикаго -2.6 °C -5.3 °C 7 дена 2 дена 39.1 мм 1.5 °C 3.8 h.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!