Популарни земји
Споредба на времето

Њујорк — времето Април, температура на водата

14.2°C Дневни температури 8.6°C Ноќ температури 12 Сончеви денови 12.7-13.9 Сонцето (часови) 5 Врнежливи денови 72.5 мм Врнежи 8.3°C температура на водата
Температура на воздухот
2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013
Максималната дневна температура 27.7°C — 18 Април 2016.
Максималната температура ноќ 19°C — 15 Април 2019.
Минималната дневна температура 3.5°C — 7 Април 2018.
Минимум ноќ температура -1.5°C — 5 Април 2016.
температура на водата
2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013
Најтопла вода 12.3 °C — 25 Април 2019. Најстудениот вода 4.6 °C — 1 Април 2015.
Сончево, облачно и мрачни денови
Врнежи, мм
Максималната врнежи 91 мм — Јули. Минимум врнежи 72.5 мм — Април.
Брзина на ветерот, км / ч
Максималната брзина на ветерот 17.1 км / ч — Mar. Минимална брзина на ветерот 12.5 км / ч — Август.
Број на часови на сонце
Максималниот број на сончеви часови дневно 10.2 h. — Јули. Минималниот број на сончеви часови дневно 4.7 h. — Декември.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!