Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Niksic — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 27.8°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 11.4°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 2.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -4.2°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 137.9 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 43.6 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!