Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Danilovgrad — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 32.4°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 15.9°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 6.6°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -0.5°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 136 mm It kacatet dina Januari. Présipitasi minimum — 16.2 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!