Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Pizzo — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.8°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 21.5°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 11.8°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 8.1°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 27.3°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.4°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 89.2 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 14.5 mm It kacatet Juli.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!