Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Massa Lubrense — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.2°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 26.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 12.1°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 10.1°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.7°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.2°C tetep Baris.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 101.6 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 16 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!