Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Massa Lubrense — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.5°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 26.8°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 12.7°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 10.5°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.5°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.3°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 107.4 mm It kacatet Oktober. Présipitasi minimum — 12.6 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!