Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Esbjerg — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 19.2°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 15.6°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 3.7°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 1.8°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 18.5°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 2.6°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 107.7 mm It kacatet September. Présipitasi minimum — 35.7 mm It kacatet April.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!