Популарни земји
Споредба на времето

Maiori — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 31.3°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 20°C Август. Просечната минимална дневна температура — 11.1°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 6.2°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 26.6°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 14.2°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 86.8 мм Тоа беше снимен Февруари. Минимум врнежи — 25.8 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!