Популарни земји
Споредба на времето

Лигано — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 29.9°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 19.1°C Јули. Просечната минимална дневна температура — 7.2°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 2.8°C во јануари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 25.7°C фиксна Јули. Просечната минимална температура на водата — 9.1°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 133.3 мм Тоа беше снимен Ноември. Минимум врнежи — 48.8 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!