Популарни земји
Споредба на времето

Есбјерг — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 19.2°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 15.6°C Август. Просечната минимална дневна температура — 3.7°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 1.8°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 18.5°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 2.6°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 107.7 мм Тоа беше снимен Септември. Минимум врнежи — 35.7 мм Тоа беше снимен Април.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!