Популарни земји
Споредба на времето

Копенхаген — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 20.6°C Јули. Просечната максимална температура ноќ — 16.3°C Август. Просечната минимална дневна температура — 2.8°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 0.7°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 18.2°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 1.7°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 67.6 мм Тоа беше снимен Август. Минимум врнежи — 30 мм Тоа беше снимен Февруари.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!