Популарни земји
Споредба на времето

Архуската — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 20.7°C Јули. Просечната максимална температура ноќ — 14.7°C Август. Просечната минимална дневна температура — 3.2°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 0.8°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 17.9°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 1.8°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 70.8 мм Тоа беше снимен Јули. Минимум врнежи — 29.5 мм Тоа беше снимен Февруари.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!