Популарни земји
Споредба на времето

Алборг — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 20.7°C Јули. Просечната максимална температура ноќ — 14.4°C Август. Просечната минимална дневна температура — 2.9°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 0.7°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 19.2°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 0.7°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 81.2 мм Тоа беше снимен Август. Минимум врнежи — 34.6 мм Тоа беше снимен Април.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!