Популарни земји

Австралија — времето по месец, температура на водата

Градови, Австралија
температура на водата Австралија (тековниот месец)
Дарвин 26.4 °C
Кернс 23.7 °C
Фрејзер 20.6 °C
Бризбејн 20.1 °C
Сиднеј 19.5 °C
Перт 19.2 °C
Аделаида 15.1 °C
Мелбурн 12.7 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!