Популарни земји

Аргентина — времето по месец, температура на водата

Градови, Аргентина
температура на водата Аргентина (тековниот месец)
Буенос Аирес 20.7 °C
Мар дел Плата 18.1 °C
Мирамар 18.1 °C
Puerto Madryn 15.7 °C
Сан Карлос де Барилоче 13.3 °C
Ушуаја 7.9 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!