Negara Popular
Mbandhingaké weather

Olbia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.8°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 21.7°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 12.5°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 7.4°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 25.7°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 13.4°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 56.8 mm Iki direkam November. Udan minimal — 8.6 mm Iki direkam Juli.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!