Negara Popular
Mbandhingaké weather

Olbia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.6°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 21.6°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 12.5°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 7.4°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 25.6°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 13.4°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 55.3 mm Iki direkam Maret. Udan minimal — 5.4 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!