Negara Popular

Yunani — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Yunani
suhu banyu Yunani (sasi saiki)
Thessaloniki 23.9 °C
Nikiti 23.7 °C
Pantai Cenang 23.7 °C
Chalkidiki 23.6 °C
Pantai Tengah 23.6 °C
Rhodes 23.6 °C
District 23.6 °C
Langkawi 23.6 °C
Nea Kallikratia 23.6 °C
Lindos 23.6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!