Negara Popular

Amerika Serikat — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Amerika Serikat
suhu banyu Amerika Serikat (sasi saiki)
Key West 29.7 °C
Miami 29.6 °C
Everglades 29.6 °C
Sarasota 29.5 °C
Langkawi 29.5 °C
Ponce 29.3 °C
Tampa 29.2 °C
Houston 28.6 °C
New Orleans 28.2 °C
Langkawi 28.1 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!