Negara Popular

Singapore — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Singapore
suhu banyu Singapore (sasi saiki)
Sentosa 29.6 °C
Singapore 29.6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!