Negara Popular

Saksa — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Saksa
suhu banyu Saksa (sasi saiki)
Bremen 16.6 °C
Lubeck 16.1 °C
Hamburg 16 °C
Kiel 15.6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!