Negara Popular

Saksa — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Saksa
suhu banyu Saksa (sasi saiki)
Hamburg 9.8 °C
Bremen 9.1 °C
Kiel 9.1 °C
Lubeck 8 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!