Negara Popular

Saksa — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Saksa
suhu banyu Saksa (sasi saiki)
Bremen 13 °C
Hamburg 12.3 °C
Lubeck 11.3 °C
Kiel 11.3 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!