Negara Popular
Mbandhingaké weather

Frantiskovy Lazne — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 22.3°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 13.1°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 0.1°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -3.2°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 85.8 mm Iki direkam Juli. Udan minimal — 33.7 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!