Negara Popular

Austria — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Austria
suhu banyu Austria (sasi saiki)
Liechtenstein 12.3 °C
Lech 12.3 °C
Sankt Anton 12.3 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!