Negara Popular

Armenia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Armenia
suhu banyu Armenia (sasi saiki)
Yerevan 6.2 °C
Jermuk 6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!