Negara Popular

Armenia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Armenia
suhu banyu Armenia (sasi saiki)
Jermuk 16.7 °C
Yerevan 16.4 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!