Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Kanchanaburi — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 38.2°C April. Rata hawa peuting maximum — 28.1°C April. Rata hawa poean minimum — 30°C Desember. Rata hawa peuting minimum — 21.3°C Desember.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 183.7 mm It kacatet Oktober. Présipitasi minimum — 6.9 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!