Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Kanchanaburi — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 38.3°C April. Rata hawa peuting maximum — 28.2°C April. Rata hawa poean minimum — 30°C Desember. Rata hawa peuting minimum — 21.3°C Desember.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 191.1 mm It kacatet September. Présipitasi minimum — 6.2 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!