Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Zabljak — hawa Mei

15°C Suhu daytime 6°C Suhu peuting 14 Cerah poé 14.1-15.1 Sun (jam) 11 Poé hujan 131.4 mm Présipitasi 0°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 26°C — 6 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 12.5°C — 29 Mei 2018.
Suhu poean minimum 3°C — 16 Mei 2016.
Suhu peuting minimum -6°C — 17 Mei 2016.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 155.9 mm — Jun. Présipitasi minimum 74.7 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 8.5 km / h — Mar. Laju angin minimum 6.4 km / h — Augustus.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 11.4 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 3.8 h. — Feb.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!