Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Rafailovici — hawa Mei, suhu cai

21.9°C Suhu daytime 12.2°C Suhu peuting 20 Cerah poé 14.1-15 Sun (jam) 6 Poé hujan 70.4 mm Présipitasi 19.4°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 28.7°C — 18 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 21.5°C — 29 Mei 2018.
Suhu poean minimum 14.3°C — 1 Mei 2014.
Suhu peuting minimum 5.5°C — 27 Mei 2013.
suhu cai
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Cai warmest 23.6 °C — 31 Mei 2018. Cai coldest 15.8 °C — 1 Mei 2017.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 192.4 mm — Feb. Présipitasi minimum 12.4 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 12.1 km / h — Feb. Laju angin minimum 9.4 km / h — Jun.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 13.4 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 5.8 h. — Jan.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!