Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Petrovac — hawa Mei, suhu cai

22.1°C Suhu daytime 13°C Suhu peuting 21 Cerah poé 14.1-15 Sun (jam) 5 Poé hujan 66.2 mm Présipitasi 19.4°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 28.7°C — 18 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 20°C — 26 Mei 2018.
Suhu poean minimum 14.7°C — 15 Mei 2014.
Suhu peuting minimum 8°C — 14 Mei 2013.
suhu cai
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Cai warmest 23.8 °C — 30 Mei 2018. Cai coldest 15.8 °C — 1 Mei 2017.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 196.7 mm — Nov. Présipitasi minimum 11.6 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 12.2 km / h — Feb. Laju angin minimum 9.4 km / h — Mei.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 13.7 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 5.7 h. — Jan.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!