Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Milocher — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.1°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 18.5°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 9.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 4.3°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.2°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.7°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 190.9 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 12.3 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!