Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Kolasin — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 25.4°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 10°C Juli. Rata hawa poean minimum — 0.3°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -5.5°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 114.4 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 49.6 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!