Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Kolasin — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 25.4°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 10°C Agustus. Rata hawa poean minimum — -0.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -5.9°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 93.7 mm It kacatet Mei. Présipitasi minimum — 49.6 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!