Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Igalo — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.3°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 17.5°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 8.7°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 3.7°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.3°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 156.6 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 19.7 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!