Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Herceg Novi — hawa Mei, suhu cai

21.3°C Suhu daytime 11.4°C Suhu peuting 19 Cerah poé 14.1-15.1 Sun (jam) 8 Poé hujan 107.6 mm Présipitasi 19.2°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 28.3°C — 18 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 21.5°C — 30 Mei 2018.
Suhu poean minimum 13.3°C — 26 Mei 2013.
Suhu peuting minimum 5.5°C — 18 Mei 2016.
suhu cai
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Cai warmest 23.7 °C — 31 Mei 2018. Cai coldest 15.6 °C — 1 Mei 2017.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 195 mm — Mar. Présipitasi minimum 19.7 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 12.8 km / h — Feb. Laju angin minimum 9.9 km / h — Augustus.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 13.2 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 5.5 h. — Jan.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!