Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Dobrota — hawa Mei, suhu cai

21.1°C Suhu daytime 11.1°C Suhu peuting 19 Cerah poé 14.1-15.1 Sun (jam) 8 Poé hujan 102.8 mm Présipitasi 19.2°C suhu cai
Suhu hawa
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Suhu poean maximum 29°C — 18 Mei 2015.
Suhu peuting maximum 21.5°C — 30 Mei 2018.
Suhu poean minimum 12.5°C — 15 Mei 2018.
Suhu peuting minimum 4.5°C — 18 Mei 2016.
suhu cai
2018 2017 2016 2015 2014 2013
Cai warmest 23.3 °C — 31 Mei 2018. Cai coldest 15.7 °C — 1 Mei 2017.
Cerah, mendung jeung gloomy poé
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum 218.1 mm — Feb. Présipitasi minimum 20.5 mm — Augustus.
Laju angin, km / h
Laju maximum angin 11.6 km / h — Feb. Laju angin minimum 9 km / h — Jul.
Jumlah jam cahaya panonpoe
Jumlah maksimal jam cahaya panonpoe per poé 13.1 h. — Jul. Jumlah minimum tina jam cahaya panonpoe per poé 5.6 h. — Feb.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!