Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Dobra Voda — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.2°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 21.1°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 9.6°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 5.7°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.8°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.5°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 170.2 mm It kacatet dina Januari. Présipitasi minimum — 11.5 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!